Rabu, 30 November 2011

Malu Sewaktu Dengan Mu :)

AWAK !
malu nya saya bila kenangan kan sewatu dengan awak dulu , awak lhaa perempuan yang pertama dan terakhir dalam hidup saya yang pernah berlari and berkejaran .
HAHA ! .. dah macam filem hindustan , saya fikir kan perkara itu tak pernah terlintas di fikiran .
tapi itulhaa jadi nya . saya message dengan awak . awak panggil saya gemuk , boncit .
dah lama tak dengar awak cakap dekad saya macam tu . walaupun saked hati nak bubup awak sebab panggil kita gemuk , but perasaan geram tu langsung tak datang :)
sampai satu hari suntuk tak dapat nak tidur , tapi kan awak itu semua hanya tinggal kenangan antara kita berdua .saya tak akan pernah nak lupa kan , sebab itu lhaa moments saya yang paling lucu ,
romantic and terindah .
:)

Jumaat, 25 November 2011

No Title :(

Hari ini , aku tahu lhaa dia still marah kan aku ke apa btw aku dah tak tahu apa cara nak pujuk dia sebab nya aku memang tak tahu nak memujuk perempuan , korang tahu je lhaa wei kalau nak buad dia saked hati senang je tapi kalau BAB nak memujuk uh , susah wei .
Semalam langsung tak terlintas pun dalam fikiran aku sepatut nya col dia kalau aku tak online , and kalau aku nak kemana mana sekali pun patut nya aku perlu bagi tahu dia , aku tahu mesti dia anggap diri dia bagi aku tak berguna langsung , aku faham perasaan dia sebab pernah alami ,
add list kalau aku salah sekali pun aku akan minta maaf  , tapi kenapa setiap kali aku nak meminta maaf ada jw perasaan dia orang tak nak memaaf kan aku ,
so plisz lhaa , aku bukan nak meraih simpati or whatever just aku tak boleh kalau dia tak maaf kan aku . aku col dia dia cakap pun macam nak tak nak jw dengan aku , aku chat late pula dia reply aku online dia buad aku macam tak online je , kadang kadang kecil lhaa hati kan .
aku dah tak tahu nak buad apa lagi .
kbai <3

Jumaat, 7 Oktober 2011

Assalammualaikum :) . Hye there . Rasa bosan with sengall hari ini .WHY ? Dont know what goin' to do in my house.
So this day story apaapa can takk ? Coz dont what to story . So it about my ex .she  is.
NUR ERNA RAZIANTY BINTI ADNAN .
She born 13.11.1995 .She was like ala-2 pengkit sikit coz dia tak suka jantan yang nak kene-2 kan dia .
So tady terserempak dengan DIA . Nak kata malu tuu comform ada coz yelhaa .
Dulu aku dengan dia kawan rapat and tersangat rapat .
Then couple .after 1bulan3hari .kita orang break sebab dia kata aku mendua kan dia . BTW dia hanya salah faham coz aku dah terang kan dia . Seen that day aku tak dapat tengokmuka dia coz aku selalu sibuk dengan kerja , sekolah , guitar and my house .
Selalu nyer kalau nak nampak muka dia mesti aku akan ke TAMAN coz kat situ dia selalu lepak .
but now jarang nak pergy ke taman . TILL aku pergi taman semalam . ADA seorang pakcik tanya kat aku
"EH ?LAMA TAK NAMPAK KAU DIK ?MANA KAU PERGY ?"
So aku kata lhaa . Aku ada selalu kat rumah pukul 2 pagy coz aku kerja .and borak-borak lhaa kita owg .
So ex aku sekarang dah berubah .dia dah tak nampak like pengkit sangat lha .
ada list that was good for him kann . Coz yelhaa sampai mati ker nak jadi macam tuu .
SO NI CERITA AKU KALAU ADA STORY AKU BAGI TAHU DEKAT KORANG TAUW .
:D

Selasa, 4 Oktober 2011

AKU AKAN BUAT PEKARA NI SELESAI !

Ok btw kau call aku .Kau cakap orang and awak then kau cakap kau aku-2 .lepas tuu kau nak kata aku per main kan kau .Btw sikit dalam hati aku punn tak terasa nak permain kan kau .kau wanita yang perfect but aku kata terus lhaa .aku tak nak cakap belakang-2 .aku takk boleh nak syunk kan kau .
plizss arh !tolong paham sikit .
kalau aku tak couple dengan orang lain comform kau cari-2 aku .
aku takk nak kau cari aku .lagi punn aku takk ada yang sepecial nye ?apa aku nie anak datuk ?menteri?YB?
huh??
aku minta maaf dekat kau kalau kau rasa aku permain kan kau
tapi aku nak kau tahu aku tak suka nak kene-2 kan perempuan sangat ! PAHAM ?
series kau nak kene kan aku kan .ok fine bring it on .kita lihat ssiapa yang sakit hati .aku tak nak buat kalau kau tak buat !
nanti aku nak face to face dengan kau !kita settle kan pekara niew end then aku takk nak dengar cete lagi pasal niew !
AKU AKAN BUAT PEKARA NI SELESAI !

Jumaat, 30 September 2011

Hanya ApexCutew

Hari ini aku kene prepare because esok aku nak pergi KL dengan member facebook aku Mat Md Perai .
aku kenal dia dekat facebook but tidak pernah jumpa but tadi dia text katanya nak suruh teman dia.
so like i says i can follow but satu saja kene bagi tahu mama aku dulu.
kalau tak risau dia nanti takut aku lari ke apa ke .biasalah hati orang tua.kalau anak tak ada kat rumah mula lah pikir yang bukan bukan.

Hari aku online facebook dari pagi sampai malam .mama aku marah sebab aku langsung tak belajar /
PMR minggu depan hari selasa aku langsung tak prepare .
balik sibuk kan FACEBOOK ,TAGGED and BLOG saje .

Khamis, 22 September 2011

Isnin, 19 September 2011

#03 Take Pic With Raqib Af9

Semalam ada dekat rumah .Then tengah borak-2 with mak tiba-2 adek apex datang dia kata angah tak nak jumpa raqib ker ?then apex cakap apex malaz terus mama kata amik lah kamera tuu pergi bawah ambik pic dengan artis .then dalam hati cakap(ala macam lah raqib tu bagus sangat .menyampah aku nak amik dengan dia ,kalau zizan ker,nabil or najwa latif nak lah aku .sapa yang taknak kan .so terpaksa lah aku pergi amik pic dengan raqib tuu .rasa macam dah malaz jw badan nak turun bawah ambik pic nan artis yang tak berapa bagus .but apa kan daya nak menolak permintaan mak .bhaahaa . so tengok lah dekat atas pic tuu .rasa macam nak tak nak jw .lagi punn terpaksa senyum .nak buat muka nanti orang cakap apa pula .bahha

#02 Gambar Baru Balik Sekolah

salam .huh baru balik sekolah jer tak tahu nak buat apa terus amik kamera then tanpa melenggah kan masa
terus amik pic .macam tak bersalah jw aku possing (bahhaha)gelak juga bila lihat balik pic aku
rasa macam pompuan punn ade .nak buang rase sayang .nak post pun malu macam nak tak .btw aku dah wat pic profile punn aku punya pic kat atas tuu .
so hari nie kat sekolah .boleh laa tahan ade juga borak-2
but paling sedih member sendiri punya ayah meninggal dunia.so aku sedekah kan al-fatihah lah .and bagi slam takziah jw.
aku harap aku tak kehilangan ibu bapa .mahu punn aku ade buat salah banyak kat dia orang but aku still sayang dia orang .dia harta aku yang paling berharga dalam hidup aku 4ever syang mama and papa.

Jumaat, 16 September 2011

DI TAMAN MENUNGGU SI DIA DATANG
#01 BERTEMU DENGAN SI DIA

         sebelum aku berjumpe dengan dia .aku pikirkan .dia tuu tak lawa lah coz aku tengok pic dia
ade macam budak-2 sikit .so aku nak tak nak jw jumpa dengan dia .bila aku dah berjumpa aku terdiam kejap.dalam hati"perrh !mak ai .nie ker pompuan yang aku nak jumpa .sama taraf ker aku nan dia .
   nak tak nak dia dah jadi awek aku so just jumpa jw kan .always fikir pasal dia sewaktu balik .
sewaktu berjumpe aku nampak lah kuchink .so aku main-2 lah .then dia cakap .naper pegang kuchink tue .
so aku jawab lah .naper takut kuchink ker ?so aku bawak kuchink to kat dia .dia cakap .letak kuchink tuu jauh-2 laa .orang tak boleh lau terkena bulu dia coz nanti orang bersin .

Penat ! Penat ! Penat

penat sangatt mengedit blog aku ini .maklum lah aku baru jw buat blog ini tak tahu pula best semacam
so evan aku dah penat .aku nak share kat korang tentang jadi budak fom 3.
jadi budak fom 3 memang tak best coz rase diri macam budak-2 lagi .and ramai pertikai kan macam tak matang
btw aku matang lah .just kadang-2 tue adalah perangai macam budak-2 .(bahhaha)
any way aku memang penat cangatt-2 .

Pengikut