Jumaat, 30 September 2011

Hanya ApexCutew

Hari ini aku kene prepare because esok aku nak pergi KL dengan member facebook aku Mat Md Perai .
aku kenal dia dekat facebook but tidak pernah jumpa but tadi dia text katanya nak suruh teman dia.
so like i says i can follow but satu saja kene bagi tahu mama aku dulu.
kalau tak risau dia nanti takut aku lari ke apa ke .biasalah hati orang tua.kalau anak tak ada kat rumah mula lah pikir yang bukan bukan.

Hari aku online facebook dari pagi sampai malam .mama aku marah sebab aku langsung tak belajar /
PMR minggu depan hari selasa aku langsung tak prepare .
balik sibuk kan FACEBOOK ,TAGGED and BLOG saje .

Khamis, 22 September 2011

Isnin, 19 September 2011

#03 Take Pic With Raqib Af9

Semalam ada dekat rumah .Then tengah borak-2 with mak tiba-2 adek apex datang dia kata angah tak nak jumpa raqib ker ?then apex cakap apex malaz terus mama kata amik lah kamera tuu pergi bawah ambik pic dengan artis .then dalam hati cakap(ala macam lah raqib tu bagus sangat .menyampah aku nak amik dengan dia ,kalau zizan ker,nabil or najwa latif nak lah aku .sapa yang taknak kan .so terpaksa lah aku pergi amik pic dengan raqib tuu .rasa macam dah malaz jw badan nak turun bawah ambik pic nan artis yang tak berapa bagus .but apa kan daya nak menolak permintaan mak .bhaahaa . so tengok lah dekat atas pic tuu .rasa macam nak tak nak jw .lagi punn terpaksa senyum .nak buat muka nanti orang cakap apa pula .bahha

#02 Gambar Baru Balik Sekolah

salam .huh baru balik sekolah jer tak tahu nak buat apa terus amik kamera then tanpa melenggah kan masa
terus amik pic .macam tak bersalah jw aku possing (bahhaha)gelak juga bila lihat balik pic aku
rasa macam pompuan punn ade .nak buang rase sayang .nak post pun malu macam nak tak .btw aku dah wat pic profile punn aku punya pic kat atas tuu .
so hari nie kat sekolah .boleh laa tahan ade juga borak-2
but paling sedih member sendiri punya ayah meninggal dunia.so aku sedekah kan al-fatihah lah .and bagi slam takziah jw.
aku harap aku tak kehilangan ibu bapa .mahu punn aku ade buat salah banyak kat dia orang but aku still sayang dia orang .dia harta aku yang paling berharga dalam hidup aku 4ever syang mama and papa.

Jumaat, 16 September 2011

DI TAMAN MENUNGGU SI DIA DATANG
#01 BERTEMU DENGAN SI DIA

         sebelum aku berjumpe dengan dia .aku pikirkan .dia tuu tak lawa lah coz aku tengok pic dia
ade macam budak-2 sikit .so aku nak tak nak jw jumpa dengan dia .bila aku dah berjumpa aku terdiam kejap.dalam hati"perrh !mak ai .nie ker pompuan yang aku nak jumpa .sama taraf ker aku nan dia .
   nak tak nak dia dah jadi awek aku so just jumpa jw kan .always fikir pasal dia sewaktu balik .
sewaktu berjumpe aku nampak lah kuchink .so aku main-2 lah .then dia cakap .naper pegang kuchink tue .
so aku jawab lah .naper takut kuchink ker ?so aku bawak kuchink to kat dia .dia cakap .letak kuchink tuu jauh-2 laa .orang tak boleh lau terkena bulu dia coz nanti orang bersin .

Penat ! Penat ! Penat

penat sangatt mengedit blog aku ini .maklum lah aku baru jw buat blog ini tak tahu pula best semacam
so evan aku dah penat .aku nak share kat korang tentang jadi budak fom 3.
jadi budak fom 3 memang tak best coz rase diri macam budak-2 lagi .and ramai pertikai kan macam tak matang
btw aku matang lah .just kadang-2 tue adalah perangai macam budak-2 .(bahhaha)
any way aku memang penat cangatt-2 .

Pengikut