Jumaat, 27 Januari 2012

Kisah Kami part 1 :)

assalammualaikum , okey ! tajuk untuk aku berkongsi dengan kowang . mungkin si DIA juga akan membaca tapi aku just nak berkongsi and korang boleyh beri pendapat tentang cerita ini.
pada mula nya aku berfikir kita orang ini just berkawan biasa je . aku mengaku hari pertama aku jumpa dia aku betul betul tertarik pada dia . so aku berdiam saja lhaa dlm hati(bukan main lagi) ! :)

so hari tu after habis partime at EQ , kita orang macam biasa lhaa rutin harian akan ke zubaidah at Dataran Pahlawan tapi bagi aku hari itu bukan hari biasa coz bagi aku hari yang berlainan sebab hari itu lhaa yang membuat kami bertanya nama , umur , stay mana and lelain....

selepas sahaja kejadian di zubaidah itu kita rapat tapi tidak lhaaa terlalu rapat . kita orang berborak kekadang senyap je sebab tak ada cerita . so dipendek kan cerita aku chat dia at Facebook .
dekat facebook aku fikir just saja saja nak kene kan dia .aku kata :
"AKU SUKA KAU LEBIH DARI KAWAN BIASA"
tetapi aku dlm hati(ye!aku maksud kan :D) malu sebenarnya nak cakap time .

selepas hari itu , keesokkan hari nya dia ajak aku jumpa pukul 4petang dekat Mcd Dataran . so aku tunggu sahaja lhaa . aku datang lebih awal sebenar nya dalm pukul 3.30 macam tu lhaa . end then tunggu punya tunggu .akhir nya kita berjumpa . masa kita berjumpa hari itu lhaa tidak akan pernah aku lupa kann :D.

hari itu lhaa first time dia membebel tentang dia orang lain yang tidak boleyh lhaa aku nak mention nama dia dekat blog aku nie . sejak petang yang kita orang jumpa ni . dia asik membebel je . so pada malam pula . sebenarnya kita orang jumpa sampai malam . so berbalik pada tadi . so pada malam pula .aku tanya lhaa.
"AKU ADA PELUANG TIDAK"(sambil berpegang tangan and bertentang mata).
jawapan si DIA "YE ! ADA" .
kalau nak tahu masa tu macam aku nak menangis je dia cakap macam babe !

end then aku terpaksa pendek kan cerita , so hari ini kita sepatut nya kerja but xjadi . so aku keluar jalan jalan dengan dia . masa tu aku kata nak merajuk so aku jalan lhaa sorang sorang , after that aku xsangka yang dia xikut dia main jalan je . so time tu aku betul betul risau hati aku betul betul gelabah dew .tapi aku jumpa juga dia . so pada malam nya aku buat dia menanggis and then aku menyanyi depan dia tanpa guitar or apa . pada masa nie lhaa moment yang paling the best of ever moment .
so panjang sangat lhaa cerita nie nanti aku cerita balik oukeyh :)
kbai <3

2 ulasan:

  1. syg.. love u so much..~!!
    tharu sgt2..

    awkbuatsymalu..:)

    BalasPadam
  2. haha , ada dia nak malu ? buad apa nak malu malu kalau mahu ? :D

    BalasPadam

Pengikut